made by s

...Sandra Alic

Tre flickor i TURKOST

Publicerad 2011-08-24 19:07:38 i Porträtt,Vera, Alma och TyraGuldfärg                                              Målar även på dukens kant

Äntligen! En beställning i turkost :) För ett tag sedan sade jag att jag hoppades att någon skulle vilja beställa ett porträtt i någon rolig färg som t ex turkost eller cerise. Camilla uppfyllde min önskan. Hon ville ha ett porträtt på sina tre flickor i just turkost. Och precis som jag trodde så blev det supersnyggt. Camilla ville dessutom ha lite detaljer i guldfärg och det gav en extra effekt. Det syns inte jättetydligt, utan kommer att uppfattas i vissa ljus. Porträttet är i storlek 50x70 cm och jag blev supernöjd.

Tre pojkar

Publicerad 2011-08-20 22:34:17 i Porträtt,Voila! Här är det färdiga resultatet av målningen ni fick tjuvkika på förra veckan. Min kollega och vän Emma beställde detta porträtt i bröllopspresent till sin svägerska. Porträttet är bröllopsparets tre söner. Storleken på målningen är 50x70 cm.

Färgglad akryl

Publicerad 2011-08-13 22:46:37 i Akryl,Eftersom att jag för tillfället inte kan visa er några nya målningar så tänkte jag visa er denna tavla. Jag var på kalas hos min kusin idag och passade då på att fota denna akrylmålning som jag gjorde till henne 2009. Den är uppdelad på två canvasdukar och var min andra akrylmålning. Jag inspirerades lite av en textilkollektion från H&M. Kommer i håg att den var väldigt rolig att göra. Mycket färg och fantasi som fick flöda fritt.

Om

Min profilbild

Hej,,, Välkommen hit till mitt galleri! Vad glad jag blir att just du hittat hit. Sandra heter jag som ligger bakom denna blogg. Eller blogg är fel ord, som jag skrev innan så är detta egentligen ett galleri. Jag målar och tecknar på min fritid. Mest målar jag porträtt i akryl, men målar även en del i olja och tecknar i blyerts. Vill du ge bort en personlig present till någon du tycker om eller pryda ditt hem med porträtt på barnen? Beställ av mig. Maila mig på minines37@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela