made by s

...Sandra Alic

Från Jennifer

Publicerad 2011-12-26 13:04:25 i Porträtt,Min kollega Jennifer beställde ett porträtt på sin lillebror och hans sambo. En julklapp till dem och deras nya gemensamma hem. Porträttet är 70x50 cm. Den blev klar i sista minuten, juklappsbeställning 3 av 3. Det blev tydligen en mycket uppskattad julklapp enligt Jennifer. Tack för ditt sms, det värmde.

Musse

Publicerad 2011-12-26 12:57:00 i Porträtt,

Första gången jag målat av en hund. Första gången jag målat av ett djur. Porträttet av "Musse" är även det en julklappsbeställning. Från Linda till sambon Victor. Målningen på Musse gjorde jag i olja och den är 40x40 cm. När jag var precis i början av denna målningen så var jag helt gråtfärdig. Tyckte inte att någonting stämde. Var nästan beredd att ringa Linda och säga ; "tyvärr, ja klarar inte det". Men så är det att jobba med olja. Det tar tid innan man ser helheten. Men efter ett tag börjar den växa fram och jag blev supernöjd. Julklappsbeställning 2 av 3.

Johannas lillasyster Frida

Publicerad 2011-12-26 12:44:51 i Porträtt,I somras fick jag en beställning på ett porträtt på en flicka som heter Johanna. Den skulle bli en födelsedagspresent till hennes mamma. I julklapp fick hon nu ett på lillasyster Frida. Så nu har hon båda sina döttrar avmålade i akryl på väggen. Vill du se det andra porträttet så ligger även det här på bloggen under rubriken "Johanna". Detta var julklappsbeställning 1 av 3.

Om

Min profilbild

Hej,,, Välkommen hit till mitt galleri! Vad glad jag blir att just du hittat hit. Sandra heter jag som ligger bakom denna blogg. Eller blogg är fel ord, som jag skrev innan så är detta egentligen ett galleri. Jag målar och tecknar på min fritid. Mest målar jag porträtt i akryl, men målar även en del i olja och tecknar i blyerts. Vill du ge bort en personlig present till någon du tycker om eller pryda ditt hem med porträtt på barnen? Beställ av mig. Maila mig på minines37@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela