made by s

...Sandra Alic

Hem ljuva Hem

Publicerad 2011-09-15 20:04:40 i Akryl,

Som jag tidigare skrivit så är jag väldigt hemkär <3 Ett av mina favoritmotiv är fågelholkar. Nedan visar jag en lite "klipp och klistra-tavla" på temat fågelholk. Den djupa ramen är inköpt på IKEA, träbokstäverna har jag klistrat fast inuti. Fågelholken och den turkosa bakgrunden har jag målat :) Denna tavlan gjorde jag till vännerna Jenny och Jesper som precis flyttat in i ett nytt hus. En inflyttnings/trettiårspresent till dem båda.
Teckningen här under har jag gjort med krita. Även denna på samma tema, fast i form av en rostig nyckel. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag är nöjd med den eller inte. Eventuellt gör jag en bakgrund. Men samtidigt tror  jag att den kan bli fin som den är i en svart ram.
Om

Min profilbild

Hej,,, Välkommen hit till mitt galleri! Vad glad jag blir att just du hittat hit. Sandra heter jag som ligger bakom denna blogg. Eller blogg är fel ord, som jag skrev innan så är detta egentligen ett galleri. Jag målar och tecknar på min fritid. Mest målar jag porträtt i akryl, men målar även en del i olja och tecknar i blyerts. Vill du ge bort en personlig present till någon du tycker om eller pryda ditt hem med porträtt på barnen? Beställ av mig. Maila mig på minines37@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela