made by s

...Sandra Alic

Latat mig? Knappast!

Publicerad 2011-04-08 19:09:46 i Allmänt,

Jag vet att det var ett tag sedan jag lade upp några bilder, men tro för den delen inte att jag legat på latsidan. OK, jag har inte målat så mycket tavlor, men det finns ju annat man kan måla eller hur. Vi har gjort vid vår lille sons rum lagom till hans ettårsdag. Det blev en hel del målande kan jag säga, men det var det värt. Hade en bild i huvudet på hur jag ville ha det och då är det bara att förverkliga det, och det blev som jag hade tänkt så jag är supernöjd. Fattas lite detaljer så som två gröna stolar vid bordet, hyllor ovanför sängen och lite tavlor.Egentligen har jag utgått helt från denna underbara fullgardin "Busungar"
när jag planerat rummets färger. De små figurerna som finns på tyget har
jag även målat på ena väggen
Här är tre av de fem busungarna jag målat på väggen
Nu blir det till att kavla upp ärmarna och plocka fram målardukarna igen. Har tre beställningar på totalt fem porträtt där alla ska bli bröllopspresenter och ska vara klara nu inom en månad. Har i och för sig kommit en liten bit på vägen denna veckan, så det dröjer nog inte allt för länge innan det ligger nya fräscha porträtt här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej,,, Välkommen hit till mitt galleri! Vad glad jag blir att just du hittat hit. Sandra heter jag som ligger bakom denna blogg. Eller blogg är fel ord, som jag skrev innan så är detta egentligen ett galleri. Jag målar och tecknar på min fritid. Mest målar jag porträtt i akryl, men målar även en del i olja och tecknar i blyerts. Vill du ge bort en personlig present till någon du tycker om eller pryda ditt hem med porträtt på barnen? Beställ av mig. Maila mig på minines37@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela